Mi is az a töltősóder?

A töltősóder ár Budapest és közvetlen környékén nálunk árgaranciával nettó 7500 Ft/m3. Ismerheted még mint, agyagos sóder és tömöríthető sóder. Homok és kavics keveréke, amihez magas por és agyagtartalom társul. Ezen tulajdonságai miatt jól tömöríthető. A töltősóder kitermelését folyómedrekből, partszakaszokon felhordott hordalékből végzik. Ez nem egy osztályozott anyag, túl magas agyagtartalma miatt nem alkalmas betonozási munkákhoz.

Mire használják ezt a fajta sódert?

A töltősóder nevéből adódóan is egyértelmű lehet hogy ez egy területek feltöltésére alkalmas sóder fajta. Tökéletes beton alapok alá. Készíthető belőle vízzáró réteg, de alkalmas még útalapnak, aljzatbeton alá, vagy éppen tereprendezéshez.

Töltősóder rendelés Budapest

Az Sóderexpress célja, hogy a magyar (főképp Budapesti és közvetlen közelében lévő települések) építőipar anyag igényét kielégítse. Kiváló minőségű anyagok széles választékát kínáljuk, beleértve a SÓDERT, KAVICSOT, TERMŐFÖLDET, MURVÁT, HOMOKOT, TŐZEGET, TRÁGYÁT, KOMPOSZTOT, ZÚZOTT KÖVET.

Termékeinket szigorú minőség-ellenőrzésen esnek át, hogy megfeleljenek az EU szabványoknak és alkalmasak legyenek a legkülönbözőbb projektekhez.

Tapasztalt szakemberekből álló csapatunkkal kivételes ügyfélszolgálatot és szakértői tanácsadást nyújtunk. Akár vállalkozó, építő vagy barkácsoló, mi rendelkezünk a termékekkel és a tudással, hogy segítsük Önt a munka elvégzésében.

Mielőtt megrendelné a sódert mérje fel, hogy mire szeretné használni. Ár garanciát vállalunk az oldalon szereplő árakra. A nem megfelelő sóder választás ronthatja a belőle készült beton szilárdságát, és ezáltal minőségét. A töltősóder Budapest és a vele közvetlen kapcsolatba lévő településeken való kiszállítása billenőplatós tehergépjárművel történik, amivel egyszerre maximum 5 köbméter töltősódert tudunk kiszállítani Önhöz. Kérem minden esetben érdeklődjön!

Hogyan ismerheted még?

Töltősóder ár Budapest

21st május 2024

Rendelés feltételei

Szállítási díjak

Sóder árak

További információ