sóder szállítás budapest

Sóder szállítás Budapest 2024 - Árgaranciával

A sóder szállítás ár 2024-ben is a kiszállítási hely távolságától, és megközelíthetőségétől függ, egymás utáni több fuvar függvényében kedvezményt biztosítunk. A megjelenített sóder szállítás árak bizonyos tekintetben tájékoztató jellegű általános fuvardíjak, hiszen rengeteg tényezőt kell figyelembe venni az egyéni díjszabásnál, mint például hogy kell-e behajtási engedély a megadott célállomásra.

A sóder szállítás egy három oldalra borító, maximum 5 köbméter kapacitású tehergépjárművel történik. Budapest minden kerületébe, és közvetlen agglomerációjába szállítunk. Szükség esetén megoldható kisebb-nagyobb, vagy akár több teherautó mozgósítása is.

A minimum szállítható mennyiség fél köbméter. Az adott fordulóban kiszállítandó sóder mennyisége nincs hatással a szállítási díjra. Szállítási és anyadíjainkra árgaranciát vállalunk, hogy Önnek könnyebb legyen meghozni a döntést és megspóroljon egy telefonot!

Sóder szállítás ár Budapest és közvetlen települései

Nos a végösszeget sok minden befolyásolja. A befolyásoló tényezők, a sóder fajtája, a megrendelni kívánt mennyiség, és a szállítási cím. A pontos ár számolásának érdekben kérjük vegyék igénybe kalkulátorunk segítségét. Ezt minden oldal aljában megtalál annak érdekében, hogy bárhol jár weboldalunkon gyorsan használhassa a pontos sóder árak kiszámítására. Válassza ki milyen anyagot szeretne vásárolni tőlünk, majd következő lépésként a rendelni kívánt mennyiség kiválasztása következik. Ezután már csak kiszállítási helyszínt kell megadnia, és nincs más teendője, a kalkulátor kiszámítja Önnek a pontos árakat. A kalkulátor a 2023 évre vonatkozó költségeket mutatja.

Mennyi sódert tudunk egyszerre szállítani?

A szállítás egy három oldalra borító billenőplatós tehergépkocsival történik. Ezzel a teherautóval egyszerre legfeljebb 5 köbméter sódert tudunk kiszállítani. Igény szerint tudunk segíteni nagyobb, vagy akár több teherautó mozgósításában is.