Sóder rendelés Budapest

Sóder rendelés Budapest és közvetlen szomszéd településire árgaranciával

Mielőtt leadja rendelését, azt javasoljuk, hogy kellő odafigyeléssel válassza ki a megrendelendő sóder fajtáját. Minden építési megoldás más és más szemnagyságú sóder felhasználását veszi igénybe, ezért hogyha bizonytalan milyen fajta sóder rendelés szükséges Önnek, kérje ki egy hozzáértő kivitelező, vagy tervező tanácsát. Hogyha meggyőződött melyik fajta sóder rendelés szükséges Önnek, rendelését leadhatja telefonon, ahol egyeztetjük a szállítás pontos helyét és időpontját.

Fontos tudnivaló, hogy amennyiben a szállítási cím korlátozás alá esik, behajtási engedély kiváltása szükséges, így kérjük a sóder rendelés leadása előtt tájékozódjanak, hogy a cím nem esik-e súly, vagy egyéb korlátozás alá.

A zökkenőmentes, gyors kiszállítás érdekében kérjük, hogy a sóder rendelés esedékessége előtt pár nappal szíveskedjenek leadni megrendelési szándékukat a biztos és pontos teljesítés érdekében. Sürgős esetek előfordulásakor természetesen megpróbálunk segíteni.

A sóder rendelés felvétele hétfőtől péntekig reggel 6 és délután 18 óra között történik telefonon.

Hova szállítunk sóder rendelést?

Budapest és közvetlen szomszédságába teljesítünk, a részleteket megtalálják Sóder Szállítás aloldalunkon.

Mennyibe kerül a rendelés?

Nos a végösszeget sok minden befolyásolja. A befolyásoló tényezők, a sóder fajtája, a megrendelni kívánt mennyiség, és a szállítási cím. A pontos ár számolásának érdekben kérjük vegyék igénybe kalkulátorunk segítségét. Ezt minden oldal aljában megtalál annak érdekében, hogy bárhol jár weboldalunkon gyorsan használhassa a pontos sóder árak kiszámítására. Válassza ki milyen anyagot szeretne vásárolni tőlünk, majd következő lépésként a rendelni kívánt mennyiség kiválasztása következik. Ezután már csak kiszállítási helyszínt kell megadnia, és nincs más teendője, a kalkulátor kiszámítja Önnek a pontos árakat.

Mennyit tudunk kiszállítani egyben maximum?

A szállítást egy három oldalra borító billenőplatós tehergépkocsival végezzük. Ezzel a teherautóval egyszerre legfeljebb 5 köbméter sódert tudunk kiszállítani. Igény szerint tudunk segíteni nagyobb, vagy akár több teherautó mozgósításában is.

Sóder rendelés esetén a szállítás árak

Sóder árak

21st május 2024