mosott homok

Mi is az a mosott homok vagyis 0-1 mm homok?

A mosott homok, más néven 0-1 mm homok, az építőiparban elengedhetetlen építőanyag, amelyet számos célra használnak. Az építkezéseken rendkívül sokoldalú, hiszen kiváló minőségű habarcs és vakolat készíthető belőle. Az anyag által létrehozott építőelemek tartósságukkal és stabilitásukkal biztosítják az épületek hosszú élettartamát. Az építőiparban azonban nem csak a minőség, hanem a gazdaságosság is kiemelkedően fontos szempont. Ezen a téren is kiváló választás, hiszen gazdaságos áron vásárolható. Az építőanyagokhoz viszonyítva, a mosott homok rendkívül alacsony áron érhető el. A mosott homok szállítása és kezelése is egyszerű, így az építőipari projektek számára ideális választás.

Szürke színű, szemcsés anyag (0-1 mm-es szemcsék). A homokos kavics bányászata, osztályozása során az 1 mm-nél kisebb szemcséjű kvarc, kvarcit szemcsék osztályozásával, frakcionálásával hozzák létre. A mosott homok 0-1 felhasználható az építőiparban házépítés, házfelújítás során falazáshoz, vakoláshoz.

Vízzáró lábazatok készítéséhez is alkalmas. Térkövezésnél a kövek besöpréséhez, gumimedencék telepítésénél a medence fenekének kiképzéséhez ajánlott.

Ha Ön építőipari vállalkozó vagy építkező, akkor érdemes az építkezéseihez mosott homokot vásárolnia, hogy megfelelő minőségű és gazdaságos építőanyaghoz jussanak. Cégünk, a sóder szállításra specializálódott vállalkozás, kiváló minőségű és gazdaságos áron kínál mosott homokot, amely minden építkezési projekthez ideális választás. Rendelje meg tőlünk mosott homokját még ma, és garantáltan elégedett lesz a minőségi és megbízható szolgáltatásunkkal!

Hogyan ismerheted még?

0-1 mosott szürke homok árak árgaranciával

19th július 2024

Rendelés feltételei

Szállítási díjak

Sóder árak

További információ