kétszer rostált sóder Budapest, 0-4 mm sóder budapest

0-4 mm sóder vagy más néven kétszer rostált sóder Budapesten ár garanciával

0-4 mm sóder

Mi is az a 0-4 mm sóder?

Finomított szerkezetű sóder, ami nagyon hasonlít a homokhoz. A 0-4 a szemszerkezetre utal ami 0 és 4 mm között lehet. A kétszer rostált név pedig régről ragadt rá, amikor még nem léteztek a mai modern gépek, és a finomabbra rostált sódert még egyszer egy külön rostán át kellett szitálni a kívánt minőség érdekében. Ezt a folyamatot ma már gépekkel oldják meg egy lépésben, viszont a név mind a mai napig fennmaradt.

A 0-4 milliméteres sóder olyan apró kavicsokat jelentenek, amelyek átmérője körülbelül 0-4 milliméter. Ezt a sóderméretet számos célra használják, például kertépítésre, építésre vagy vízelvezető anyagként. A 0-4 mm-es sóder konkrét felhasználási és alkalmazási területei a kőzet típusától, valamint a helyi éghajlati és talajviszonyoktól függően változhatnak.

Mire használják ezt a fajta sódert?

A kétszer rostált sóder az egyik összetevője a vékony betonnak. Finom szemszerkezete által az aprólékosabb munkákhoz való betonkeverékbe az egyik legmegfelelőbb hozzávaló. Általában ágyazórétegnek használják például térkő alá, de használják vakolóhabarcsnak is, illetve a kertészek előszeretettel használják a kötött talajok fellazítására.

Megrendelés

Az Sóderexpress célja, hogy a magyar (főképp Budapesti és közvetlen közelében lévő települések) építőipar anyag igényét kielégítse. Kiváló minőségű anyagok széles választékát kínáljuk, beleértve a SÓDERT, KAVICSOT, TERMŐFÖLDET, MURVÁT, HOMOKOT, TŐZEGET, TRÁGYÁT, KOMPOSZTOT, ZÚZOTT KÖVET.

Termékeinket szigorú minőség-ellenőrzésen esnek át, hogy megfeleljenek az EU szabványoknak és alkalmasak legyenek a legkülönbözőbb projektekhez.

Tapasztalt szakemberekből álló csapatunkkal kivételes ügyfélszolgálatot és szakértői tanácsadást nyújtunk. Akár vállalkozó, építő vagy barkácsoló, mi rendelkezünk a termékekkel és a tudással, hogy segítsük Önt a munka elvégzésében.

Mielőtt megrendelné a sódert mérje fel, hogy mire szeretné használni. Ár garanciát vállalunk az oldalon szereplő árakra. A nem megfelelő sóder választás ronthatja a belőle készült beton szilárdságát, és ezáltal minőségét. A 0-4 mm sóder Budapest és a vele közvetlen kapcsolatba lévő településeken való kiszállítása billenőplatós tehergépjárművel történik, amivel egyszerre maximum 5 köbméter 0-4 mm kétszer rostált sódert tudunk kiszállítani Önhöz. Kérem minden esetben érdeklődjön!

Hogyan ismerheted még?

0-4 mm sóderár, kétszer rostált sóder ár árgaranciával

Rendelés feltételei

21st május 2024

Szállítási díjak

Sóder árak

További információ