0-16 mm sóder budapest

Mi is az a 0-16 mm sóder?

A 0-16 mm sóder egy mosott, osztályozott homokos kavics, nem tartalmaz másfél centiméternél nagyobb kavicsszemeket. Közepesen vastag betonrészek kialakításához optimális.

A „16 mm-es sóder” 0 és 16 milliméter közötti szemcseméretű homokos kavicsra utal. Az ilyen méretű sódert gyakran használják az építőiparban és a kertépítésben olyan feladatokra, mint a feltöltés, a járdák alaprétege és a beton összetevőjeként.

Homok és megfelelő méretű kavicsok keverékéből áll, és nem tartalmazhat más anyagokat, például agyagot. A sóderban lévő részecskék mérete azért fontos, mert befolyásolja a sóder tömörítési és vízelvezetési képességét, ami fontos a különböző építési alkalmazásokban. Az építésben például a 0-16 mm-es sódert gyakran használják utakhoz, felhajtókhoz és kerti betonozási feladatokhoz, hogy stabil felületet és jó vízelvezetést biztosítson. Az építőiparban gyakran használják többek között járdák alaprétegeként, feltöltőanyagként és az alapozás aljzataként.
Összefoglalva, a 0-16 mm-es sóder sokoldalú és hasznos anyag, amely méretének, összetételének és vízelvezető tulajdonságainak köszönhetően számos felhasználási területen alkalmazható.

Mire használják ezt a fajta sódert?

0-16 mm sóder budapest

Mint ahogyan a nulla-nyolcas sóder, a 0-16 mm sóder is közkedvelt anyag az aljzatbeton készítéskor, köszönhetően annak, hogy könnyen kezelhető és önthető a belőle készült beton. Kitűnő választás lehet még zsalukövek, oszlopzsaluk, járdák, lépcsők, födémek és betonkoszorúk illetve szerkezeti beton és sűrűbben bevasalt beton elkészítéséhez is.

Megrendelés

Mielőtt megrendelné a 0-16 mm sódert mérje fel, hogy mire szeretné használni. A nem megfelelő sóder választás ronthatja a belőle készült beton szilárdságát, és ezáltal minőségét. A 0-16 mm sóder Budapest és a vele közvetlen kapcsolatba lévő településeken való kiszállítása billenőplatós tehergépjárművel történik, amivel egyszerre maximum 5 köbméter 0-16 sódert tudunk kiszállítani Önhöz.

Hogyan ismerheted még?

0-16 mm sóder ár árgaranciával

22nd április 2024

Rendelés feltételei

Szállítási díjak

Sóder árak

További információ